Apartman Serdar


apartman-serdar-logo

Čajetina


Lokacija: Čajetina
Tip smestaja: Apartman
Kategorizacija: **
Adresa: Čajetina
Telefon: 064/148-66-85
Email: ivanjecak@gmail.com
Web sajt: nema
Načini plaćanja: keš
Kapacitet: 1 apartman za 6 osobaSpecijalne pogodnosti


Kako doći do nas

Opis

Apartman Serdar smešten je u Čajetini, na udaljenosti od 4 km od centra Zlatibora i udaljenosti od samo 200m od glavnog magistralnog puta. Površine je 90m2, dvosoban je i namenjen smeštaju do 6 osoba.

Apartman se sastoji se od hodnika, velikog dnevnog boravka sa trpezarijom, rasklopive ugaone garniture, kuhinje, 2 sobe od kojih svaka ima kauč za spavanje 2 osobe i kupatila sa tuš kabinom. Apartman je opremljen modernim plazma televizorom, poseduje Wi-Fi, kao i prostranu, cvetno dekorisanu terasu na kojoj se može uživati u prvoj jutarnjoj kafi.

U centru Čajetine, na 150m udaljenosti od Apartmana, nalazi se veliki, lepo uređeni park prepun borovog i drugog drveća, prelepo dekorisanih zasada cveća, sa klupicama i letnjikovcima u kome se nalaze ljuljaške, klackalice i tobogani što ovaj park čini idealnim za boravak dece.

U neposrednoj blizini Apartmana Serdar nalaze se prodavnica i nekoliko ugostiteljskih objekata u kojima gosti mogu oprobati omiljene zlatiborske specijalitete. U centru Čajetine gosti mogu uživati u nekoliko odličnih kafića sa pogatom ponudom pića i napitaka.

Na 300м udaljenosti od Apartmana nalazi se luksuzni "Spa&wellness centar Iva", koji nudi brojne sadržaje kao što su: zatvoreni bazen, jacuzzi, sauna i relax masaže. Ovo je mesto idealno za relaksaciju gostiju apartmana.

Na 11km udaljenosti od Apartmana Serdar nalazi se Ski centar "Tornik" što lako omogućava gostima da uživaju u snežnim čarolijama Zlatibora.

Osetite komfor, toplinu i mir! Posetite Apartman Serdar u Čajetini!auf der Seite von psychiaterbuch


Oceni
Gost.rs | Preporuka

probajte i..