Apartmanski kompleks


jolly-kop-logo

JollyKop


Lokacija: Kopaonik
Tip smestaja: Apartmani
Kategorizacija: ****
Adresa: Vikend naselje bb, Kopaonik
Telefon: 065/206-0-780
Email: info@jollykop.rs
Web sajt: www.jollykop.rs
Načini plaćanja: keš|kartica
Kapacitet: 96 apartmana i studiaSpecijalne pogodnosti


Kako doći do nas

Opis

Apartmanski kompleks JollyKop Mountain Village nalazi se u vikend naselju Treska. Udaljen je 3,8 km od najbliže žičare (Sunčana Dolina) i 6 km od centra Kopaonika, na regionalnom putu Kopaonik - Raška na nadmorskoj visini od 1350 m.

Moderan kompleks od pet zgrada čini 96 apartmana i studija. Kompleks se odlikuje arhitekturom tradicionalnog planinskog stila i prilagodjen je turističkoj nameni. Prostor je idealan kutak za aktivan i pasivan odmor kako za porodice i poslovne ljude, tako i za rekreativce i sportiste.Posebno mesto u okviru naselja svakako čini restoran sa panoramskim pogledom i terasom koja tokom sunčanih zimskih i letnjih dana pruža nezaboravan pogled u daleke horizonte i predivne pejzaže.

Studio (2+1) predstavlja moderno opremljen prostor površine od 22 m2 do 30 m2, koga čini dnevna soba sa garniturom na razvlačenja za dve osobe + 1 ležaj fotelja. Maksimalni kapacitet je 3 osobe.

Apartman (4 osobe) jeste moderno opremljen prostor površine od 35 m2 do 45 m2 sa dnevnim boravkom i spavaćom sobom. Apartman čini dnevna soba sa trpezarijom. Prostor je opremljen garniturom na razvlačenje za dve osobe + 1 ležaj fotelja. Spavaća soba opremljena je gardaroberom i francuskim ležajem.

U okviru apartmanskog naselja JollyKop Mountain Village nalazi se restoran specifičnog enterijera u kome pored drveta i kamena dominiraju i vesele boje nameštaja. Izuzetan pogled koji se pruža iz restorana na raskošni planinski masiv čini ovaj prostor jedinstvenim na područiju Kopaonika. Deo restorana zauzima i Wine kutak u kome možete uživati u velikom izboru domaćih i stranih vina. U meniju ovog restorana nude se tradicionalna i savremena jela srpske kuhinje ali i najpoznatija jela internacionalnih kuhinja. Jela nacionalne kuhinje: topla i hladna predjela, supe i čorbe kao i tradicionalni specijaliteti sa roštilja. Ono što će Vas takođe oduševiti jeste bogat asortiman rakija ali i vina iz najpoznatijih domaćih i svetskih regija.auf der Seite von psychiaterbuch


Oceni
Gost.rs | Preporuka

probajte i..