Pansion Vuk


pansion-vuk

Vrnjačka Banja


Lokacija: Vrnjačka Banja
Tip smestaja: Apartmani
Kategorizacija: **
Adresa: Olge Jovičić 10, Vrnjačka Banja
Telefon: 036/61-21-31 036/61-83-70
Email: vukturs@gmail.com
Web sajt: pansionvuk.com
Načini plaćanja: keš
Kapacitet: 19 soba/55 ležajaSpecijalne pogodnosti


Kako doći do nas

Opis

Pansion Vuk je pozicioniran u jednom od najlepših delova naše najpoznatije banje. Udaljen je svega 150m od glavnog izvora Tople Vode, centralnog banjskog parka i šetališta. Na prelepoj lokaciji se nalazi već 30 godina, a ono što ga izdvaja od ostalih su prijatna atmosfera, raznovrsna kuhinja i ljubazno osoblje.

Pansion Vuk raspolaže sa 55 ležaja raspoređenih u 19 soba koje poseduju kupatila, TV i Wi-Fi. U restoranu nacionalne kuhinje koji raspolaže sa 100 mesta, provešćete nezaboravne trenutke uz uvek pažljivo biranu muziku.

Pansion Vuk u okviru svoje delatnosti gostima stavlja na raspolaganje mnogobrojne izlete do obližnjih manastira Ljubostinje, Svete Petke, Žiče i Studenice, kao i do planina Goč i Kopaonik. Pored izleta, gostima se nudi prevoz putnika u zemlji i inostranstvu i aerodromski transferi. Sve to se obavlja modernim, klimatizovanim minibusima i putničkim vozilima.

Pansion Vuk se nalazi na listi ugostitelja i ugostiteljskih objekata iz Srbije u kojima je moguće boraviti uz korišćenje vaučera.auf der Seite von psychiaterbuch


Oceni
Gost.rs | Preporuka

probajte i..