Čarda


carda-logo

Čarda Stara Koliba


Lokacija: Beograd
Tip kuhinje: Riblji restoran
Adresa: Ušće bb, Beograd
Telefon: 011/311-76-66 011/311-74-44
Email: info@starakoliba.rs
Web sajt: www.starakoliba.rs
Načini plaćanja: keš|kartica
Kapacitet:Specijalne pogodnosti


Kako doći do nas

15|84

Opis


Od trenutka kada je osnovana, sada već daleke 2001. godine, riblji splav-restoran Čarda Stara Koliba pozicionirala se na na sam vrh među prestoničkim restoranima. Za to su podjednako zaslužni vrhunska hrana i piće ali i profesionalno i uvek ljubazno osoblje restorana. Čarda Stara Koliba nalazi se na Novom Beogradu, blizu poslovnog centra Ušće i nadomak Brankovog mosta. Pogled koji se pruža iz restorana je fantastičan. Mogu se videti simboli Beograda, Dunav, Sava koja se upravo tu i uliva u njega, kao i Kalemegdan. Ako Vam društvo prave stranci to Vam može omogućiti da im se pohvalite bogatom istorijom Beograda.

Sa druge strane zahvaljujući toplini enterijera pošto je sagrađena od drveta, pravljena u etno stilu što i sam naziv govori i romantičnoj poziciji sa pogledom na Dunav i Savu, Čarda Stara Koliba savršen je izbor za manja venčanja i proslave u Beogradu. Kapacitet iznosi do 70 osoba. Splav - restoran Čarda Stara Koliba važi za jedan od najpoznatijih beogradskih restorana. Tradicionalni specijaliteti, spremljeni na savremen način u modernoj, otvorenoj kuhinji čine savršen izbor za porodični ili poslovni ručak.

Meni Čarde Stara Koliba čine riblji specijaliteti (morska i rečna riba), kao i jela od mesa koja su pravljena po ukusu ljubitelja domaće kuhinje. Losos sa maslinama u sosu od račića ili rolovana piletina sa mozzarella sirom i pršutom posebno će prijati uz svežeu salate. Bez obzira za koje se jelo odlučite, plodove mora ili one sa roštilja, preporuka kuće je da se na kraju obroka zasladite toplim palačinkama sa jabukama u karamel sosu.

Čarda Stara Koliba, pored svoje delikatesne hrane, poznata je i po velikom izboru kvalitetnog vina. Nećemo zaboraviti a da ne spomenemo tamburaše. Oni se trude da uživo izvodeći svoj repertoar poboljšaju iovako već odličnu atmosferu kod naših domaćina. Ostaje Vam da rezervišete svoje mesto, prošetate do Ušća i prepustite se čarima vrhunske hrane i odličnog provoda koje Vam pružaju domaćini iz Čarde Stara Koliba.

Dobrodošli!!!auf der Seite von psychiaterbuch


Oceni
Gost.rs | Preporuka

probajte i..