Etno selo Brestovi i Vizija


brestovi-i-vizija-logo

Restoran sa apartmanima


Lokacija: Aranđelovac
Tip smestaja: Etno selo
Kategorizacija: nema
Adresa: Vojvode Stepe bb, Aranđelovac
Telefon: 034/726-999 063/772-60-19
Email: brestovi@open.telekom.rs
Web sajt: www.brestovi.com
Načini plaćanja: keš|kartica
Kapacitet: 5 apartmanaSpecijalne pogodnosti


Kako doći do nas

Opis

Etno selo Brestovi i Vizija smešteno je na obroncima Bukulje, iznad parka Bukovičke Banje. Nalazi se u vlasništvu porodice Tomić koji su poznati ugostitelji iz Aranđelovca i okoline.

Srce kompleksa čini restoran u kojem za goste i turiste kuvaju najbolji kuvari iz Aranđelovca. Restoran je poznat po jelima nacionalne kuhinje. U ponudi su brojni specijaliteti od mesa, pripremljeni na tradicionalan način, ali i kreativno obogaćeni znanjem i iskustvom šefa kuhinje. Iako je meni na prvi pogled namenjen gurmanima, u dogovoru sa šefom kuhinje, specijalitete za sebe mogu odabrati i vegeterijanci. U ponudi su i brojna pića a među njima ističemo najkvalitetnija i najpoznatija vina iz ovog klraja Srbije. Restoran pored unutrašnjeg dela poseduje i prelepu terasu sa koje ćeste osim u hrani uživati i u fenomenalnom pogledu na Aranđelovac i Šumadiju.

Etno selo Brestovi i Vizija pored restorana i gastronomskih specijaliteta, nudi mogućnost smeštaja u svojih 5 apartmana koji su nastali preuređenjem tri originalna šumadijska drvena vajata, starija više od dva veka. Kapacitet je 15 ležajeva. Apartmani su savremeno opremljeni. Poseduju moderne kuhinje u etno stilu, kupatilo ili TWC, drvene krevete i podove, grejanje na gas, internet, kablovsku televiziju. Posteljina i peškiri se podrazumevaju.auf der Seite von psychiaterbuch


Oceni
Gost.rs | Preporuka

probajte i..