Koliba Vodice


koliba-vodice-logo

Vikendica u Vodicama


Lokacija: Vodice, Zlatibor
Tip smestaja: Vikendica
Kategorizacija: nema
Adresa: Vodice, Zlatibor
Telefon: 064/148-66-85
Email: ivanjecak@gmail.com
Web sajt: www.zlatibor.org/kolibavodice/
Načini plaćanja: keš
Kapacitet: 2 sobeSpecijalne pogodnosti


Kako doći do nas

Opis

Koliba Vodice se nalazi na Vodicama, udaljena je 10 kilometara od centra Zlatibora. Smeštena je u neposrednoj blizini glavne magistrale ka Crnogorskom primorju. Dvosobna je, površine 70m2 i namenjena je smeštaju do 6 osoba.
Sagrađena je od drveta, sa velikim brojem rustičnih detalja, što uz kamin koji dominira u dnevnom boravku čini da njen enterijer bude u potpunosti u skladu sa planinskim ambijentom koji je okružuje. Objekat raspolaže sa pokretnim roštiljom tako da su svi uslovi za zabavni piknik kraj reke ispunjeni.
Koliba Vodice je smeštena na jednom brdašcu, okružena je belim borovima kao i brdima iznad nje. U blizini gotovo i da nema kuća što boravak ovde čini izuzetno intimnim i privlačnim za sve one kojima na odmoru trebaju mir i tišina. Na 100m od Kolibe protiče planinska reka, Crni Rzav, koja predstavlja raj za sve ljubitelje prirode, boravka kraj reke i roštiljanja. Pogled na Crni Rzav i njegove prelepe meandre kao i prirodni ambijent koji ga okružuje učiniće da nikada ne zažalite što ste baš ovde proveli odmor.
U blizini se nalaze prodavnica i nekoliko kafića, restorana i kafana gde gosti mogu da okuse specijalitete domaće kuhinje, kao što su pršuta, komplet lepinja i jagnjeće pečenje.
Na 4km udaljenosti, u selu Dobroselici, nalazi se jedno od najvećih čuda ovog kraja - Prerast odnosno kameni most koji je jedan od 6 najvećih u celoj Srbiji.
Malo dalje, na 7km udaljenosti se nalazi najlepše zlatiborsko kupalište "Boškova voda", gde gosti mogu uživati tokom letnjih dana. u obližnjem selu Gostilje nalazi se "Gostiljski vodopad".
Takođe na oko 20km udaljenosti od Kolibe Vodice nalazi se "Rezervat Uvac", velika turistička atrakcija koja se rado preporučuje gostima kao izlet ili tura za obilazak.
Boravak u Kolibi pruža odlične uslove za rekreativni sport jer se na 100m udaljenosti nalazi moderan sportski komleks sa terenima za fudbal, košarku, tenis ali i sadržajima za decu.
"Ski centar Tornik" se nalazi na 14km udaljenosti, što gostima omogućava da uživaju u snežnim čarolijama Zlatibora. Tokom leta gosti mogu uživati u vožnji jedinstvenom panoramskom žičarom koja pruža divan pogled na nepregledna prostranstva Zlatibora.
Ako od Zlatibora tražite iskonska dobraа kao što su netaknuta priroda, mir i čist vazduh Koliba Vodice su pravi izbor za vas.auf der Seite von psychiaterbuch


Oceni
Gost.rs | Preporuka

probajte i..