Etno selo


lopatnica-logo

Oaza mira Lopatnica


Lokacija: Kraljevo
Tip smestaja: Etno selo
Kategorizacija: **
Adresa: Lopatnica 47, Lopatnica
Telefon: 036/82-52-33 064/27-221-21
Email: iodmor@lopatnica.com
Web sajt: www.lopatnica.com
Načini plaćanja: keš
Kapacitet: 2 sobeSpecijalne pogodnosti


Kako doći do nas

Opis

Oaza mira Lopatnica, etno kuća domaćinstva Vukićević nalazi se u selu Lopatniica, na 7km od Bogutovca i magistralnog puta Kraljevo - Raška, odnosno na samo 27km od Kraljeva.

Za sve ljubitelje netaknute prirode i etno hrane, koji žele otići na odmor iz grada, gužve i opustiti se bar na trenutak, Oaza mira Lopatnica je upravo ono mesto koje će zadovoljiti sve vaše potrebe. Domaćini će Vas ugostiti i omogućiti da se osetite kao kod najrođenijih. Na samo 100m od Oaze mira Lopatnica protiče bistra planinska reka Lopatnica ispunjena mnoštvom prelepih proirodno napravljenih virova i plićaka baš za svačiji ukus.

Gastronomski specijaliteti Oaze mira Lopatnica ostaviće bez teksta svakog istinskog ljubitelja domaće hrane spremane na tradicionalan način. Većina namirnica potiče iz našeg okruženja i odgajane su bez ikakvih hemijskih tretmana. Ovde postoje otvoreni roštilj na ćumur, ciglana pekara a hranu Vam pripremaju u zemljanim posudama.

Na raspolaganju su Vam 2 sobe sa kablovskom televizijom i bežičnim internetom. Boravak za decu do 3 godine je besplatan a za decu do 12 godina plaćate pola cene. Tu je i bazen kao vid razonode. Za Vas se mogu organizovati i dopunske aktivnosti kao što su rafting na Ibru, vožnja bicikle, vožnja traktora do planine Troglav.

Bilo da se opredelite doći na par sati, dan, vikend ili duži odmor, napunićete se pozitivnom energijom, nadisati čistog vazduha i uživati u čarima domaće kuhinje. Nemojte se dvoumiti da baš ovde provedete svoje prvo slobodno vreme. Oaza mira Lopatnica Vas očekuje s radošću.auf der Seite von psychiaterbuch


Oceni
Gost.rs | Preporuka

probajte i..