Hostel


visovi-logo

Hostel Jedro


Lokacija: Beograd
Tip smestaja: Hostel
Kategorizacija:
Adresa: Tošin Bunar 148, Beograd
Telefon: 060/504-03-69 011/260-01-38
Email: hostelbgd@gmail.com
Web sajt: www.hostelbgd.com
Načini plaćanja: keš|kartica|preko računa
Kapacitet: soba: 10Specijalne pogodnosti


Kako doći do nas

16|18|45|78

Opis

Hostel Jedro predstavlja nov hostel na turističkoj mapi Beograda. Pozicioniran je na odličnoj lokaciji, na Novom Beogradu, u neposrednoj blizini auto – puta. Do aerodroma Nikola Tesla se stiže lako i brzo. Od samog hostela autobuska linija vodi direktno do beogradske autobuske i železničke stanice. U koje god vreme izabrali da dođete, dobrodošli ste, hostel je otvoren non stop. Za kratko vreme dobijeno je više pohvala i preporuka od gostiju iz inostranstva. Time se može reći da se hostel kvalitetom i uslugama ističe u poređenju sa drugim beogradskim hostelima.

Hostel Jedro raspolaže smeštajnim kapacitetom od deset različitih soba, od privatnih bračnih soba, do višekrevetnih soba sa dvanaest ležajeva. Sobe možete koristiti za dnevni odmor, prenoćište ili duži boravak u Beogradu. Hostel je opremljen sa četiri kupatila sa tuš kabinama dok jedna zasebna tuš kabina dolazi uz sastav jedne sobe. Ceo prostor je dizajniran tematski na temu jedrenja, što će gostima omogućiti da uživaju u divnom ambijentu.

Hostel Jedro pored soba u samom hostelu, nudi opciju odsedanja i u jednom od četiri apartmana koja se nalaze u njihovoj ponudi. Svaki od njih je luksuzne kategorije i kompletno je opremljen. Postoji mogućnost rentiranja na dan ili duži period. Ističemo da je cena smeštaja povoljna i da nadmašuje ponudu smeštaja u ostalim hostelima.

Hostel Jedro se nalazi u blizini Studentskog grada kao i Instituta za majku i dete. To vam može predstavljati veliku prednost ako trebate doći u posetu članovima porodice, rodbine ili prijateljima koji se u nekoj od njih nalaze. Kada je kod prednosti reč, možda je glavni adut lokacije hostela mirno okruženje. Dovoljno je udaljen od svih izvora buke i verujte da ćete se ovde stvarno odmoriti.auf der Seite von psychiaterbuch


Oceni
Gost.rs | Preporuka

probajte i..