Hotel


semlin-logo

Garni Hotel Sučević


Lokacija: Beograd
Tip smestaja: Hotel
Kategorizacija: ****
Adresa: Dugo Polje 1a, Beograd
Telefon: 011/390-77-77 011/390-77-71
Email: sucevic@cdf.rs
Web sajt: www.suchevich.com
Načini plaćanja: keš|kartica
Kapacitet: soba: 24 | apartmana: 4Specijalne pogodnosti


Kako doći do nas

401|402|403|405|407|408|503

Opis

Hotel Sučević je smešten na obroncima planine Avale, na samom prilazu Beogradu. Nalazi se blizu raskrsnice Avalskog puta i Obilaznice oko Beograda, samim tim i auto puta E-75. Pozicija hotela je takva da se nalazi u mirnom delu grada koji pogoduje za pravi odmor. Okružuju ga bogato zelenilo kao i mnogobrojne staze za šetnju. Hotel Sučević predstavlja moderan turističko - ugostiteljski objekat koji može da zadovolji i najprohtevnije goste.

Hotel Sučević je kategorisan sa 4 zvezdice i raspolaže sa 28 smeštajnih kapaciteta, 4 apartmana i 24 sobe različitih struktura modernog uređenja koje su klimatizovane i svaka raspolaže bežičnim internetom, kablovskom televizijom kao i room barom.

Hotel Sučević poseduje dva restorana, od kojih je jedan uređen u etno stilu. Izbor hrane zadovoljiće i najprobirljivije gurmane i sladokusce. Mnogi gosti će biti iznenađeni retkim ponudama sa takozvane etno - trpeze vrhunskih majstora kuhinje koji su već duže vreme među poznatijim u ugostiteljskim krugovima glavnog grada.

Hotel Sučević nudi svojim gostima pića vrhunskog kvaliteta sopstvene proizvodnje, među kojima se izdvajaju domaće rakije od šljive, kajsije, dunje, kruške kao i vino domaće proizvodnje. Sa hranom je identična situacija, u ponudi je širok asortiman sopstvenih proizvoda najvišeg kvaliteta među kojima su pršuta, panceta, kulen, pečenica i vrhunski tvrdi sir, koje je u tom prirodnom ambijentu moguće proizvesti.

Hotela Sučević ima specifičan položaj jer se nalazi usred takozvane "ruže vetrova", vetrova koji lutaju između Kosmaja, Avale i Dunava, dočaravaju poseban ugođaj. U najtoplijim letnjim danima u prelepoj bašti hotela, sa oko osamdeset uglavnom punih mesta, gosti se osećaju izuzetno prijatno.

Hotel Sučević raspolaže stručnim osobljem koje je spremno da u svako doba dana odgovori na vaše zahteve i želje. Recepcija radi 24 sata. Hotel je pogodan za organizovanje svih vrsta svečanosti.auf der Seite von psychiaterbuch


Oceni
Gost.rs | Preporuka

probajte i..