Hotel


srbija-logo

Hotel Srbija


Lokacija: Beograd
Tip smestaja: Hotel
Kategorizacija: ***
Adresa: Ustanička 127 c, Beograd
Telefon: 011/30-44-000 011/289-04-04
Email: office@hotelsrbija.com
Web sajt: www.hotelsrbija.com
Načini plaćanja: keš|kartica
Kapacitet: soba: 302 apartmana: 18Specijalne pogodnosti


Kako doći do nas

17|31

Opis

Hotel Srbija, jedan je od najvećih hotela u Beogradu, izgrađen je 1970. godine. Nakon privatizacije 2005. godine hotel je komplecompletlytno renoviran, tako da mu se danas na enterijeru, udobnosti i funkcionalnosti može pozavideti. Hotel Srbija kategorisan je sa tri zvezdice i nalazi se u naselju Šumice u neposrednoj blizini istoimenog parka u Ustaničkoj ulici. Umirujući i prijatan kraj će vam se odmah dopasti.

Ono što lokaciju čini još atraktivnijom je blizina auto puta što olakšava dolazak do hotela a ujedno omogućava dobru povezanost sa sajmom, aerodromom i beogradskom arenom.

Kao hotel velikog kapaciteta sa 302 smeštajne jedinice, pogodan je za kongresni turizam, a spreman je da isprati sva dešavanja sa velikim brojem učesnika uključujući sportske manifestacije i pripreme sportista pri čemu neposredna blizina sportskog centra "Šumice" otvara izuzetne mogućnosti. Takođe je pogodan za poslovne ljude i tranzitne putnike.

Ako svemu ovome dodamo najbolji odnos kvaliteta usluga i cena i ljubazno osoblje koje će sve učiniti da se prijatno osećate, Hotel Srbija se nameće kao Vaš pravi izbor. Kada ih jednom posetite uvek ćete im se vraćati. Zapravo, doživećete hotel Srbiju kao Vašu drugu kuću u Beogradu.auf der Seite von psychiaterbuch


Oceni
Gost.rs | Preporuka

probajte i..