Lovefest 2017


Muzički festival u Vrnjačkoj Banji

Vreme čitanja: 2min, 03s | 187 reči

27 Jul
love-fest-2017
Foto: Lovefest

Lovefest, muzički festival koji je postao jedna od glavnih asocijacija na leto u Vrnjačkoj Banji, ove godine će se održati od 3. do 6. avgusta.


Ljubitelji elektronske muzike već su popunili gotovo sve smeštajne kapacitete naše najpoznatije banje, a organizatori su im za to dali i te kako dobre razloge. Ove godine na binama će nastupiti najveća svetska imena ovog muzičkog žanra.

Ovogodišnji Lovefest će sigurno biti jedan od najposećenijih jer su kapaciteti smeštaja gotovo popunjeni, a izvođači su prema ocenama mnogih, možda i najbolji do sada. Festival koji se održava 11. godinu za redom uspeo je da se pozicionira kao jedan od najvažnijih događaja u Srbiji i regionu tokom leta a pravi ljubitelji elektronske muzike ga sigurno neće propustiti. Tokom tri dana trajanja festivala posetioci će imati priliku da vide najbolje predstavnike ovog muzičkog žanra. Na Fire Stage-u, najvećoj festivalskoj bini, prvog dana nastupiće Loco Dice, Chris Liebing i irski producent i DJ Matador. Osim njih publika će slušati i ostala velika imena elketronske muzike današnjice. Na Lovefest stižu i Maceo Plex, Luciano, kao i Carl Craig koga je pubilka upamtila po odličnom nastupu 2013. godine.

love-fest-2017-vrnjacka-banja
Foto: Lovefest

Žurka na Lovefestu trajaće i tokom dana i to na sada već svima dobro poznatoj H2O bini. Ova bina otvorena je od podneva do 18 časova, kada počinje večernji deo programa. Na ovoj bini publika će uživati uz Blacksmith, Trips & Tics, Aleksandar Korićanac i Cez. Du Šan, Battric & MIVU. A u petak će na toj bini nastupiti di džej koji slavi 20 godina rada Dejan Milićević.

O tome koliko su ova imena interesantna ljubiteljima elektronske muzike govori i činjenica da su mesec dana pre festivala gotovo sva mesta u Lovefest kampu bila popunjena, a sada se polako pune i ostali smeštajni kapaciteti.

Lovefest je jedan od omiljenih letnjih festivala, koji svakako pokazuje Vrnjačku Banju u novom turističkom svetlu. Naša kraljica među banjama, kako je mnogi zovu, tih nekoliko dana bude centar turizma mladih i urbanih ljudi koji osim uživanja u muzici imaju priliku i da se upoznaju sa svim adutima najpoznatije srpske banje.

Kapije Lovefesta otvaraju se 3. avgusta u 18 časova, a poslednja žurka završiće se u sedam ujutru nakon tri dana partijanja. O svemu onome što Vrnjačka Banja može da ponudi tokom cele godine možete pročitati opširnije ovde.

    Autor: Gordana Ivković


Drugim korisnicima se dopalo

pročitajte i..