Prolećni festival vina Sremski Karlovci 2017


Nova manifestacija u Sremskim Karlovcima

Vreme čitanja: 0min, 37s | 148 reči

18 Apr
prolecni-festival-vina
Foto: Irena Čučković

Od proleća 2017. Sremski Karlovci dobijaju novu manifestaciju, Prolećni festival vina koji će ove godine biti održan od 29. aprila do 1. maja


Pošto je vino jedan od zaštitinih simbola ove prelepe varošice pored Dunava, sasvim je razumljivo što se došlo na ideju da i tokom proleća bude organizovano dešavanje slično Karlovačkoj berbi grožđa. Tokom tri dana trajanja manifestacije posetioci će biti u prilici da degustiraju i kupe vina karlovačkih proizvođača kao i čaše bez kojih se vinske manifestacije ni ne mogu zamisliti. Takođe moći će da se kupe i brojni suveniri kao i proizvodi domaćih proizvođača.

Biće priređen i bogat program za mališane tokom popodnevnih časova dok nas u večernjim časovima očekuju koncerti. U subotu 29. aprila od 21:00 nastupaće grupa "Galija", u nedelju u isto vreme uveseljavaće vas grupa "Legende" dok će za uživanje posetilaca 1. maja od 20:00 časova biti zaduženi tamburaši.

Ako se dvoumite, zaista nemate razloga. Ova predivna varošica zaslužuje da je posetite i upoznate. Takođe letnja sezona saobraćaja muzejsko - turističkog voza "Romantika" počeće u subotu, 29. aprila. Ovo je zaista idealno vreme za put u Sremske Karlovce. Više informacija o samim Sremskim Karlovcima dobićete ovde.

    Autor: Gost.rs


Drugim korisnicima se dopalo

pročitajte i..