IX Ravangrad


Wine Fest - Sombor 2017

Vreme čitanja: 2min, 34s | 317 reči

28 Nov
ravangrad-2017
Foto: Ravangrad Wine Fest

Turistička Organizacija Grada Sombora organizuje tradicionalni, IX Međunarodni festival vina i hrane "Ravangrad Wine Fest". Festival će biti održan 02.decembra 2017.godine u Gradskoj hali "Mostonga".Radno vreme Festivala biće: od 12h – 21h. Izlagačima će biti obezbeđeno mesto u katalogu izlagača, medijska promocija, izložbeni stolovi dimenzija 2,20 м х 0,67 m, sa klupom ili tezge dimenzija 1,5 m x 0,70 m, parking prostor, kao i sva ostala podrazumevana podrška u organizaciji.

ravangrad-sombor-2017
Foto: M. Đurđević

Predviđena je mogućnost da ugostitelji koji promovišu svoj ugostiteljski objekat, umesto celodnovnog izlagačkog prostora izvrše jednočasovnu/dvočasovnu promociju na štandu za nekomercijalne promocije.

ravangrad-sombor-2017
Foto: M. Đurđević

Nakon završetka festivala biće organizovano druženje izlagača, organizatora i gostiju uz prigodnu zakusku i muziku.

ravangrad-sombor-2017
Foto: M. Đurđević

Festival vina i hrane u Somboru, jedinstvena je manifestacija na području Zapadnobačkog okruga, i kao takva iz godine u godinu okuplja sve veći broj izlagača i posetilaca. Festival, takođe, obogaćuje turističku ponudu grada i regije. Na IX Međunarodnom festivalu vina i hrane „Ravangrad Wine Fest“ očekujemo oko 100 izlagača: vina, rakije, hrane, ugostiteljskih objekata, turističkih organizacija... iz Srbije i zemalja okruženja.

ravangrad-sombor-2017
Foto: M. Đurđević

Uz ulaznicu od 300 dinara, svaki posetilac će dobiti vinsku čašu i katalog izlagača. Tokom trajanja festivala, posetioci će moći da uživaju osim u kvalitetnim vinima i ukusnoj hrani, tako i u pratećem programu koji će uključivati kulturno umetnički – muzički deo, stručna predavanja, promocije i prezentacije renomiranih vinskih kuća.

S obzirom da se ovakav vid manifestacije, deveti put organizuje u Somboru i da se očekuje velika zainteresovanost i posećenost, kako naših sugrađana, tako i gostiju iz okruženja, Festival je dobra prilika za PROMOCIJU VAŠEG BRENDA!

ravangrad-sombor-2017
Foto: M. Đurđević

Medijsku kampanju će pokriti lokalne TV, radio stanice i štampani mediji, pojedini regionalni i nacionalni radio i tv emiteri, promocija preko Turističke Organizacije Srbije, Turističke Organizacije Vojvodine, kao i izveštaj sa Manifestacije preko dopisnika dnevnih novina. Osnovni podaci učesnika nalaziće se u Katalogu Festivala.

Nadamo se da će svi dosadašnji učesnici obogatiti i ovaj, IX "Ravangrad Wine Fest" u Somboru, a da će oni koji po prvi put budu učestvovali, u narednim godinama postati redovni učesnici Festivala.

ravangrad-sombor-2017
Foto: M. Đurđević

Kotizacija za zakup izlagačkog prostora na Festivalu iznosi 5.000,00 din, a promotivna cena koja uključuje kotizaciju i noćenje sa doručkom u prenoćištu "Beli dvor" 6.500,00 din u 1/1 sobi, a svaka naredna osoba plaća 1.300,00 din za noćenje sa doručkom u 1/2, 1/3 sobi.

U očekivanju uspešne saradnje, srdačno Vas pozdravljamo.

Kontakti za sve dodatne informacije:
Turistička organizacija grada Sombora
Tel./Fax +381 (0)25 434 350
Tel. +381 (0)25 434 330
e-mail: info@visitsombor.org

    Autor: Turistička Organizacija grada Sombora


Drugim korisnicima se dopalo

pročitajte i..