39. međunarodni sajam turizma


Uživajte na vreme

Vreme čitanja: 1min, 32s | 145 reči

03 Feb
najava-sajma-turizma-beograd-2017
Foto: beogradskisajamturizma.rs

U Beogradu će se od 23. do 26. februara održati 39. Međunarodni sajam turizma za koji iz godine u godinu vlada sve veće interesovanje i koji predstavlja najveći sajam ovog tipa u regionu.


Slogan ovogodišnje sajma glasi "Uživajte na vreme" a zemlja partner je Crna Gora. Najveća turistička manifestacija Srbije okupiće najznačajnije turističke agencije, saveze i organizacije, hotele, turističke centre kao i međunarodne turoperatore iz celoga sveta koji će posetiocima premijerno ponuditi aranžmane za predstojeću turističku sezonu. Očekuje se približno 1.100 izlagača iz 56 zemalja, među kojima će biti i Rusija i Kina po prvi put.

Srbija kao zemlja domaćin ima mogućnost da u što boljem svetlu predstavi svoje turističke adute počevši od prirodnih lepota preko raznovrsnih sadržaja za odmor, provod, zdravstveni turizam, sport, rekreaciju, avanturu ali i širok izbor smeštajnih kapaciteta. Tu ne smemo izostavitii ni brojne festivale, manifestacije i dešavanja.

Uporedo sa sajmom turizma održaće se i 8. Međunarodni sajam vina "Beowine" i 13. Međunarodni sajam hotelsko ugostiteljske opreme "Horeca – Oprema".

Radno vreme Sajma turizma biće u četvrtak 23. februara od 10-18h, petak 24. i subotu 25. februara od 10-19h i nedelju 26. februara od 10-17h.

    Autor: Gost.rs


Drugim korisnicima se dopalo

pročitajte i..