Porodične šetnje Cerom tokom avgusta


Avgustovske ture na Ceru

Vreme čitanja: 3min, 24s | 407 reči

6 Avg
avgustovske-ture-cerom
Foto: Ana Pavlović

U želji da se što veći broj posetilaca i turista upozna sa prelepom prirodom i slavnom istorijom planine Cer, vaš turistički vodič, Ana, vodiće vas kroz fascinantnu prirodu. Sa ciljem da ture prema ceni budu dostupne svima za ture u toku radne nedelje smanjili smo cene za 50%.


Ture u toku vikenda imaju standardnu cenu (koje su navedene u programima).

Prema želji zainteresovanih možemo kreirati i turu sa tematikom koja vas zanima (Cerska bitka, prirodno nasleđe, kulturno nasleđe, materijalna i nematerijalna kulturna baština područja planine Cer). Napomena: za ovu turu je potrebna najava 48 sati ranije, cena ture zavisi od broja osoba koje se prijave. Ukoliko se izvode u toku radne nedelje ne podležu smanjenju cena tura.

Naše tematske turističke šetnje su kreirane sa ciljem da se u toku ture upoznate sa prirodom, tradicijom, legendama, mitovima, običajima lokalnog stanovništva i bogatim istorijskim nasleđem područja planine Cer.

U toku avgusta, 18. i 19. avgusta, ture su posvećene godišnjici obeležavanja Cerske bitke. Od 12. do 20. avgusta, Noćne ture su najatraktivnije u toku cele godine. Zašto je tako i da li je to tačno? Objasnićemo vam i vi ćete se uveriti kada nam se pridružite u noćnoj šetnji po Ceru.

Ture po Ceru za porodice
Foto: Ana Pavlović

Kontakt i info za prijavljivanje:

Ana Pavlović, stručni turistički vodič za planinu Cer
tel: 063/86-20-677 i 064/938-94-48
Klikom na ime ture, saznajte više o turi, izaberite svoju turu, odredite svoj dan i pridružite nam se u otkrivanju i upoznavanju planinskog dragulja severozapadne Srbije.

Cena pešačkih tura po osobi u toku radne nedelje (od ponedeljka do petka):

Odrasli 350 rsd po osobi
Noćna tura 450 rsd po osobi
Deca do 15 godina ne plaćaju

Cena pešačkih tura vikendom (subota i nedelja):

Odrasli 700 rsd po osobi
Noćna tura 900 rsd po osobi
Deca do 15 godina ne plaćaju
Maloletna lica, do 18 godina, mogu učestvovati u turističkim šetnjama samo uz prisustvo roditelja ili staratelja.

Porodična šetnja Cerom:

Porodična šetnja Cerom, ne uslovljava broj i starost dece
Period od 6. do 20. avgusta:
Od ponedeljka do petka 1.000,00 dinara za porodicu.
Subota i nedelja 2.000,00 za porodicu

Prijave za učesnike ture i mesto polaska tura:

Obavezno prijavljivanje 24 sata pre početka ture (prijavljivanje se vrši na brojeve telefona: 063/86-20-677 i 064-938-94-48. Kontakt osoba: Ana Pavlović, stručni turistički vodič za planinu Cer
Mesto polaska svih tura: Lipove vode, Planinarski dom
Početak dnevnih tura u 11.00h
Početak noćnih tura u 21.00h
Dnevne ture; broj učesnika do 15 osoba
Noćne ture; broj učesnika do 5 osoba

Za sve koji dolaze u ovom periodu napominjemo da ponesu sa sobom sendvič, nešto slatko (čokoladu, plazmu), flašicu vode... Potrebno je da se obučete i opremite adekvatno planinskim uslovima u letnjem periodu: duge pantalone, trenerka ili sportske pantalone od pamuka, majica kratkih rukava, dukserica dugih rukava na raskopčavanje, planinarske cipele ili patike sa gumenim đonom. Papuče i cipele sa visokom petom su strogo zabranjene! Za učesnike Noćne ture: potrebno je poneti i jaknu, jer su noći na planini hladne.

    Autor: Ana Pavlović






Drugim korisnicima se dopalo

pročitajte i..