Praznični festival na Trgu


Manifestacija posvećena najmlađima

Vreme čitanja: 1min, 12s | 217 reči

2 Dec
trg-otvorenog-srca
Foto: Gost.rs(Marko Dimitrijević)

Srpska prestonica će i ove zime po ugledu na mnoge svetske metropole svakodnevno od 01.12.2016 do 01.02.2017 godine u periodu od 10h do 23h organizovati manifestaciju “Trg otvorenog srca” koja će se održavati na Trgu republike.


Kao i druge svetske metropole tako i Beograd teži da se što bolje pozicionira na turističkoj mapi sveta. Zato su ovakvi događaji bili oni vašari, bazari ili festivali nezaobilazni iz godine u godinu. Uz okićene ulice, muziku i veselu atmosferu koja će mamiti kako Beograđane tako i domaće i strane turiste da ih posete, svi će biti u prilici da ponešto i kupe u drvenim kućicama posebno napravljenim baš za ovakve manifestacije. Tu pogotovo mislimo na najmlađe pošto je program „Trga otvorenog srca“ u potpunosti I posvećen njima. Svake subote i nedelje od 12h do 14h, mališani će uživati u dečijim predstavama, nastupima mađioničara, žonglera i animatora, u organizaciji Dečijeg kulturnog centra.

trg-otvorenog-srca-beograd
Foto: instagram.com

U skladu sa duhom praznika, “Trg otvorenog srca” već tradicionalno ima i humanitarni karakter. Kupovinom autentičnog suvenira manifestacije, novogodišnje šolje, po ceni od 150 dinara, svaki posetilac pomaže „Zavodu za vaspitanje dece i omladine, Prihvatilištu i Prihvatnoj stanici Beograd“.

Više o programu pročitajte ovde.

    Izvor: Turistička organizacija Beograda


Drugim korisnicima se dopalo

pročitajte i..