Vidi Srbiju - Vrnjačka Banja 2018


Promocija Srbije kao letnje destinacije

Vreme čitanja: 2min, 17s | 436 reči

10 Jun
vidi-srbiju-2018-vrnjacka-banja
Foto: Gost.rs/Marko Dimitrijević

U Vrnjačkoj Banji 08.06.2018 održana je promotivna kampanja Turističke Organizacije Srbije pod nazivom "Vidi Srbiju" u cilju promovisanja naše zemlje kao letnje destinacije.Svi koji su se u petak našli u centralnom parku naše kraljice banja imali su prilike da prisustvuju bogatom kulturno umetničkom programu ali i da se upoznaju sa turističkom ponudom Srbije u letnjim mesecima. Manifestaciju su otvorili i pozdravili sve prisutne gospođa Marija Labović, v.d. direktora Turističke organizacije Srbije i gospodin Ivan Trifunović, direktor Turističke organizacije Vrnjačke Banje.

vidi-srbiju-2018
Foto: Gost.rs/Marko Dimitrijević

Pored Turističke Organizacije Srbije kao organizatora u promociji srpskih destinacija uključile su se i brojne lokalne turističke organizacije među kojima su bile i TO Beograda, Savskog venca, Vrnjačke Banje koja je ujedno bila domaćin same manifestacije(ove godine obeležava veliki jubilej - 150 godina organizovanog turizma) kao i mnogih drugih mesta iz Srbije.

Ono što smo uspeli da primetimo jeste da je najviše interesovanja bilo za naše banje i jezera kao i za brojne manifestacije kojih je zaista mnogo tokom letnjih meseci. U samoj banji su u toku i neka druga dešavanja, stoga je bilo prisutno i dosta stranih posetilaca koji su takođe bili zainteresovani da upoznaju ponudu naše zemlje tokom leta.

promotivna-kampanja-vidi-srbiju-2018
Foto: Gost.rs/Marko Dimitrijević

Foto galeriju kojom želimo da vam prenesemo delić atmosfere koja je vladala u Vrnjačkoj Banji tokom pomenutog događaja možete pogledati OVDE.

tos-kampanja-vidi-srbiju-2018
Foto: Gost.rs/Marko Dimitrijević
    Autor: Marko Dimitrijević


Drugim korisnicima se dopalo

pročitajte i..