Lepo mesto


lepo-mesto-logo

Restoran sa prenoćištem


Lokacija: Despotovac
Tip kuhinje: nacionalna
Adresa: Lisine bb, Strmosten
Telefon: 064/286-08-75
Email: lepomesto.srbija@google.com
Web sajt: www.lepomesto.rs
Načini plaćanja: keš|kartica
Kapacitet:Specijalne pogodnosti


Kako doći do nas

Opis


Lepo Mesto predstavlja restoran nacionalne kuhinje sa prenoćištem porodice Stojanović koja se potrudila da vam pruži mnogo više od običnog boravka u svom objektu. Nalazi se na odličnoj lokaciji na Lisinama, kod samog skretanja za vodopad Veliki Buk. Gostima se nudi bezbroj mogućnosti za upoznavanje i uživanje u prelepom Resavskom kraju.

Restoran Lepo mesto se sastoji iz dva dela, unutrašnjeg kapaciteta 80 mesta i terase kapaciteta 50 mesta. Sve namirnice od kojih se spremaju jela uzgajaju samostalno ili ih dobavljaju od lokalnih renomiranih proizvođača. Za grupne posete jelovnik se prilagođava po želji.

Lepo mesto na raspolaganju ima četiri smeštajne jedinice koje mogu da prime 10 gostiju. Smeštaj može biti na bazi noćenja, noćenja sa doručkom, polupansiona ili punog pansiona. Sve sobe imaju TV sa satelitskim kanalima. Kupatila su opremljena tuš kabinom, fenom i besplatnim toaletnim priborom. Doručak i obroci se služe u lobiju koji se nalazi odmah ispod soba, ili na terasi u letnjem periodu. Gosti mogu koristiti aperitiv bar, salon za doručak i kafe restoran na terasi.

Domaćini su pripremili i dodatne sadržaje koji će vaš odmor ovde učiniti aktivnim. Pored mogućnosti rentiranja bicikala, postoji organizacija pešačkih tura sa vodičima kao i obilazak okoline džipom sa vozačem i vodičem.auf der Seite von psychiaterbuch


Oceni
Gost.rs | Preporuka

probajte i..