Restoran


-restoran-gigo-logo

Restoran Gigo


Lokacija: Zemun
Tip kuhinje: nacionalna
Adresa: Gornjogradska 7c
Telefon: 011/26-12-253 061/13-18-967
Email: restorangigo@gmail.com
Web sajt: www.restoran-gigo.co.rs
Načini plaćanja: keš|kartica
Kapacitet: 60Specijalne pogodnosti


Kako doći do nas

15|18|45|78

Opis


Restoran Gigo je porodični restoran nacionalne kuhinje iz Zemuna, smešten u Gornjem gradu do koga je izuzetno lako doći. Postoji od sada već davne 1998. godine kada je porodica Đorđević odlučila da pokrene ugostiteljski posao.

Restoran Gigo poznat je po pripremanju jela po starim, porodičnim receptima. Ideja je bila da svojim gostima ponudi maksimalni ugođaj kako bi se uvek vraćali kod njih. Iz tog domaćinskog stava u restoranu ćete dobiti isključivo visok kvalitet hrane, ljubaznu uslugu kao i atmosferu u kojoj ćete se osećati prijatno, opušteno i zadovoljno. Posebno izdvajamo ambijent sa starim predmetima iz prošlosti koji samo jačaju osećaj da ste ušli u kuću pravih domaćina.

Specijalitet kuće su jela ispod sača, teletina i jagnjetina kao i svinjska rebra. Ništa manje nisu bitna ni ostala jela u kojima u restoranu Gigo možete podjednako uživati kako u ručku tako i u doručku ili večeri. Gostima su u ponudi jela a la carte dok su česte akcije u vidu Dana pikanterija kada su na posebnim cenama određeni specijaliteti. Subotom je aktuelan vikend ručak odnosno komplet obrok sa više nego popularnom cenom. Restoran ima veliki izbor vina, alkoholnih i bezalkoholnih pića, kao i poslastica za sve one koji na taj način žele da zaokruže ukusan ručak na kraju.

Restoran Gigo je pogodan za male i velike proslave, bilo da su to porodični ručkovi, proslave rođendana, krštenja, manja druženja i slavlja prijatelja ili poslovni ručkovi i večere. Za stranca kojeg imate kao gosta a želite ga upoznati sa nacionalnim jelima ovo je prava adresa. Mnogi to uveliko rade na veliko zadovoljstvo.

Sa tradicijom dugom skoro dve decenije restoran Gigo nastavlja da se razvija i usavršava iz dana u dan. Kako je moto domaćina: Ko proba neće se kajati ko ne proba kajaće se, vama ostaje jedino da ih posetite i upoznate jer kasnije ćete se zasigurno družiti.gost.rs


Oceni
Gost.rs | Preporuka

probajte i..