Restoran


kalemegdanska-terasa-logo

Kalemegdanska terasa


Lokacija: Beograd
Tip kuhinje: Internacionalna
Adresa: Mali Kalemegdan bb
Telefon: 011/328-30-11 011/328-27-27
Email: office@kalemegdanskaterasa.com
Web sajt: www.kalemegdanskaterasa.com
Načini plaćanja: keš|kartica
Kapacitet:Specijalne pogodnosti


Kako doći do nas

31

Opis


Restoran Kalemegdanska terasa pozicioniran je u istorijskom srcu Beograda, na Kalemegdanu. Tu se u potpunosti uklopio u ambijetalnu sredinu srednjovekovne tvrđave. Predstavlja skladan odnos istorije i modernog. Za pogled koji se pruža na Dunav iz restorana, pogotovo iz predivne bašte, važi da je najlepši u gradu.

U ponudi vam je raznovrstan i veoma bogat meni. Kalemegdanska terasa se ističe po tome da je hrana u restoranu pripremljena od organskih namirnica, koje mogu biti pravi izbor za porodični ručak. Odlična usluga, prijatna atmosfera i očaravajući ambijent doveli su da restoran bude prepoznatljiv i čuven van granica naše zemlje. Strani gosti često, baš odavde započinju reazgledanje grada, bilo da dođu na ručak ili samo svrate na kafu u cafe Tvrđavu, koji je sastavni deo restorana.

Restoran je pogodan za venčanja i ostale proslave, kako privatne tako i poslovne prirode. To najbolje dokazuje veliki broj ličnosti iz javnog života koji su upravo u Kalemegdanskoj terasi proslavili svoje najbitnije događaje. Ovo je mesto za prave hedoniste i osobe koje umeju sva svoja čula da prepuste uživanju.auf der Seite von psychiaterbuch


Oceni
Gost.rs | Preporuka

probajte i..