Restoran


kovac-logo

Restoran Kovač


Lokacija: Beograd
Tip kuhinje: Internacionalna
Adresa: Bulevar Oslobođenja 221
Telefon: 011/24-62-343
Email: info@kovacgroup.com
Web sajt: www.restorankovac.com
Načini plaćanja: keš|kartica
Kapacitet:Specijalne pogodnosti


Kako doći do nas

47|48

Opis


Kod nas se tradicionalno smatra da su kafane svedoci istorije. Kafane su za nas mesta susretanja i okupljanja, mesta gde se veselimo i gde se tuguje, gde se sklapaju poslovi, rađaju prijateljstva kao i ljubavi. A one su sve to i kada nema nekog posebnog povoda. U današnje vreme sve je manje onih pravih, kafana sa dušom. sa tradicijom dugom preko 70 godina restoran Kovač je jedna od retkih kafana koja je uspela da održi i sačuva taj iskreni kafanski duh.

Restoran Kovač se nalazi na istoj adresi još od 1932. godine kada se na ovom mestu, nekadašnjem Avalskom putu otvorila kafana Kovač koja nosi ime po kovačnici koja se tu nekada nalazila. Kafana Kovač je predstavljala uporište putnika i svih ljubitelja dobrog zalogaja. Od tada se u Kovaču mnogo pojelo i popilo, mnoge su se priče pričale, brojne se zore dočekale. Gosti su se smenjivali, običaji menjali ali je ostalo isto pravilo da se u Kovač uvek vraća.

Restoran Kovač kao sjajan spoj tradicionalnog i savremenog, predstavlja omiljenu destinaciju poklonika kulta prave kafane. Predivna stara kuća na ćošku, obnovljena i opremljena po najsavremenijim ugostiteljskim standardima, zadržala je svoju vizuelnu autentičnost. Topla domaćinska atmosfera i ljubazno i predusretljivo osoblje, uvešće vas u neki drugi svet u kome nema žurbe i meteža svakodnevice, svet u kome je sve podređeno uživanju u ukusima i mirisima uz zvuke odabrane starogradske muzike.

Restorana Kovač nudi meni u kojem dominiraju jela tradicionalne srpske kuhinje kao što su proja, domaći sir, kajmak i prušut za doručak. Tokom dana tu su domaći hleb, teletina i jagnjetina ispod sača, punjene paprike, gurmanska rebarca na podvarku, sarme, pasulj, jaretina u mleku, dimljena svinjska kolenica sa flekicama, leskovačka mućkalica, đakonije sa roštilja i mnoga druga jela. Orasnice, čuvene hladne palačinke i domaće krempite kao dezert za ljubitelje poslastica.

Posebno naglašavamo da restoran Kovač u ponudi ima veliki izbor pića, kao i izuzetno bogatu vinsku kartu. A tu je i jedan od najvećih vinskih podruma, u kojem možete kupovati vina za poneti po znatno nižim cenama.auf der Seite von psychiaterbuch


Oceni
Gost.rs | Preporuka

probajte i..