Restoran


vranac-logo

Restoran Vranac


Lokacija: Beograd
Tip kuhinje: nacionalna
Adresa: Auto Put za Novi Sad 2E
Telefon: 011/31-62-597 063/597-767
Email: restoranvranac@yahoo.com
Web sajt: www.restoranvranac.rs
Načini plaćanja: keš|kartica
Kapacitet:Specijalne pogodnosti


Kako doći do nas

707

Opis


Restoran Vranac se nalazi na novosadskom auto putu, odmah nakon lakat krivine, pre skretanja za naselje Galenika. Osnovan je 2010. godine. U svojoj ponudi pruža veliki izbor domaćih jela. Na raspolaganju vam je uvek sveže i vruće pečenje. Na meniju su vam i neobični roštilj na ćumur kao i riblji specijaliteti. Ono što izdvaja restoran Vranac su jela pravljena u kotliću. Za specijelitete kuće važe jela Vrančev lonac i Vrančeva sablja. Bogat je izbor alkoholnih i bezalkoholnih pića. Ista situacija je i sa poslasticama.

Za kratko vreme restoran Vranac se uspešno pozicionirao na karti ugostiteljskih objekata Zemuna i Beograda. Razlog za to je posvećenost njegovih vlasnika koji se trude da svi gosti koji dođu budu zadovoljni uslugom i kvalitetom hrane. Cene su pristupačne.

Lokacija restorana je izuzetna, blizu je aerodroma, nalazi se na jednom a nadomak je drugog autoputa. Lako i brzo se stiže do centra grada. Izuzetno je pogodan za proslave, bilo da su privatne u vidu svadbi, rođendana i krštenja ili poslovnih ručkova i skupova. Restoran Vranac se bavi i keteringom.

Ako do sada niste imali priliku da ga posetite, učinite to. Pogotovo ako ste ljubitelj dobre hrane. Toplo vam preporučujemo restoran Vranac za prvi sledeći porodični ručak ili slavlje.auf der Seite von psychiaterbuch


Oceni
Gost.rs | Preporuka

probajte i..