Vila


dunavski-raj-logo

Dunavski Raj


Lokacija: Golubac
Tip smestaja: Vila
Kategorizacija: ***
Adresa: Vikend naselje Vinci bb, Golubac
Telefon: 064/26-93-833
Email: viladunavskiraj@gmail.com
Web sajt: www.viladunavskiraj.rs
Načini plaćanja: keš|kartica
Kapacitet: soba: 8Specijalne pogodnosti


Kako doći do nas

Opis

Vila Dunavski Raj koja posluje na bazi Bed&Breakfast usluge, nalazi se na oko 500 metara od obale Dunava i centra vikend naselja Vinci. Okružena je borovom šumom i smeštena na 7 km od grada Golupca. U ponudi ima restoran, teren za odbojku, besplatan internet i besplatan parking.

Svaka od 8 soba sadrži sopstveno kupatilo sa tuš kabinom i toaletom. Uređene u pastelnim i bež tonovima, sve sobe imaju balkon opremljen stolom i stolicama, sa kojeg se pruža pogled na vrt. Tokom boravka možete koristiti računar u zajedničkoj prostoriji. Restoran sa prostranom letnjom terasom nudi tradicionalne specijalitete sa roštilja i jela lokalne kuhinje. Prehrambena prodavnica je smeštena na 500 metara od vile.

Peščane plaže na obali Dunava pronaći ćete na 500 metara od smeštajnog objekta. Možete besplatno igrati odbojku na pesku, stoni tenis ili bilijar. Teniski tereni su vam takođe na raspolaganju, a u pecanju možete uživati na 400 metara od vile Dunavski Raj. Velnes centar je udaljen 13 km.

Vila se nalazi na 3 km od autobuskog stajališta i na 7 km od Autobuske stanice Golubac. Udaljena je 135 km od Aerodroma Beograd.auf der Seite von psychiaterbuch


Oceni
Gost.rs | Preporuka

probajte i..