Vila


dunavski-raj-logo

Jelena


Lokacija: Beograd
Tip smestaja: Vila
Kategorizacija: ****
Adresa: Generala Šturma 1, Beograd
Telefon: 011/30-66-521 062/790-791
Email: info@vila-jelena.com
Web sajt: www.vila-jelena.com
Načini plaćanja: keš|kartica
Kapacitet: soba: 10Specijalne pogodnosti


Kako doći do nas

42|59|78|94 40|41

Opis

Vila "Jelena" je unikatan butique smeštajni objekat izgradjen u neoklasičnom stilu smešten na Dedinju, rezidencijalnom delu Beograda. Ovo impozantno dostignuće arhitekture, dekorisano vajarskim i slikarskim umetničkim delima, opremljeno je luksuznim nameštajem i najsavremenijim tehnološkim dostignućima. Uz kvalitetnu uslugu ljubaznog osoblja, svakom gostu pružiće jedinstven kraljevski doživljaj. Vila "Jelena" svakako se nalazi u samom vrhu hotelijerske ponude Beograda i sa ponosom posluje u okviru Epoque Hotels Group.

Vila je pogodna za poslovne i porodične goste, ali i za turiste koji žele luksuz i vrhunsku uslugu u originalnom istorijskom ambijentu. Ova raskošna vila u svojoj ponudi smeštaja pruža 10 prelepo dekorisanih soba u stilu baroka, opremljenih savremenim tehničkim uredjajima, pružajući kraljevski komfor. Sobe u Vili "Jelena" su podeljene u tri kategorije – premium, deluxe i superior. Različite po svojim bojama, slikama i umetničkom doživljaju, sve naše sobe su jednake po udobnosti, prijatnosti, luksuzu i osećaju toplog doma.

U okviru nje nalazi se i Klub "Jelena" koji u svojoj ponudi nudi konferencijsku salu za poslovne sastanke opremljenu savremenom rasvetom i audio - video opremom. Svim gostima na raspolaganju su i otvoreni bazen, fitnes sala, kao i dva restorana.

Prostran i elegantan restoran "Jelena" čini posebnu celinu Vile "Jelena" u kojoj se poslužuju sjajni specijaliteti pripremljeni pod nadzorom vrhunskih umetnika kulinarstva. U zavisnosti od želja i raspoloženja, gosti se mogu odlučiti za visoko kultivisanu internacionalnu kuhinju, ili za neki od izvanrednih specijaliteta srpske tradicionalne kuhinje. Za goste koji su, zbog estetskih ili zdravstvenih razloga pod specifičnim režimom ishrane, restoran priprema poseban izbor lake i dijetalne hrane koja, svojim izgledom i ukusom, zadovoljava i najistančanije ukuse. Restoran "Vivaldi" - praznik za čulo ukusa. U duhu najboljeg domaćina, spremni smo da za Vas, našeg gosta, učinimo pravo kulinarsko čudo. Vaše je da poželite: Internacionalna, domaća, mediteranska kuhinja, makrobiotička ili sasvim posebna ishrana koja je prilagođena samo Vama.

Terasa Vile "Jelena" u letnjem periodu pruža pravo uživanje i izolovanost od gradske gužve . Ovaj prelepi prostor terase može se iskoristiti i za razne vrste proslava u dnevnoj varijanti. Terasa je napravljena u istočnjačkom stilu, sa egipatskim simbolima i obiljem zelenila.

- Recepcija Vile "Jelena" na raspolaganju je svim gostima 0-24h

- Mogućnost ubacivanja dečijeg kreveca u sobe tipa Deluxe i Superior

- Mogućnost ubacivanja dodatnog ležaja u sobe tipa Deluxe i Superior

- Organizovanje transfera od i do aerodroma "Nikola Tesla"

- Organizovanje izleta i razgledanja grada

- Mogućnost korišćenja usluga salona lepote u sobi

- Usluge buđenja

- Usluge čuvanja dece

- Usluge rentiranja automobila visoke klase

- Iznajmljivanje privatnih aviona

- Organizovanje taksi usluga

- Parking prostor i garažaauf der Seite von psychiaterbuch


Oceni
Gost.rs | Preporuka

probajte i..