Vila


dunavski-raj-logo

Milenović


Lokacija: Negotin
Tip smestaja: Vila
Kategorizacija: **
Adresa: Selo Rajac, Negotin
Telefon: 064\39-81-604 065\9-666-205
Email: eminazoki@gmail.com
Web sajt: www.rajackepivnice.com
Načini plaćanja: keš
Kapacitet: soba: 2Specijalne pogodnosti


Kako doći do nas

Opis


Vila Milenović nalazi se u Rajcu, poznatom vinogradarskom selu istočne Srbije koje se nalazi između Zaječara i Negotina. Vlasništvo je ljubaznog i veoma prijatnog bračnog para, Emine i Zorana koji se kao vaši domaćini brinu i trude da vam boravak u njihovoj vili ostane kao draga i nezaboravna uspomena.

Vila Milenović sastoji se od 2 etno kuće ukrašene lokalnim motivima. Kuće poseduju 4 sobe. Dve jednokrevetne, dvokrevetnu i četvorokrevetnu. Kapaciteta su 8 ležajeva sa upotrebom 2 kupatila. Smeštaj je baziran na noćenju sa domaćinskim doručkom u jedinstvenoj etno trpezariji sa kuhinjom i kaminom.

U sklopu dvorišta Vile Milenović nalaze se sto za stoni tenis i tabla za koš ako neko od gostiju bude raspoložen za malo rekreacije ili treninga. S proleća i tokom leta na raspolaganju su vam dvorište sa klupom, stolovima i stolicama za odmor, opuštanje i uživanje uz kafu sa ratlukom i prirodnom izvorskom vodom.

Domaćini Vile Milenović rado će vas povesti u obilazak sela, starih spomenika ali i nadaleko čuvenih Rajačkih pimnica. Poseduju čak i traktor prilagođen za turiste. Moći ćete lično da degustirate i da se uverite u kvalitet vina iz pimnica ali isto i da kupite, kao i rakiju od komovice, odnosno suvenire iz ovoga kraja. Bićete u prilici da vidite kako ovo mesto živi, diše, pogotovo je interesantno u sezoni berbe. Crno i belo vino iz buradi ovih kamenih podruma imaju jedinstven ukus, miris i boju. Zbog izuzetnog kvaliteta vinu se prepisuje čudotvorna moć i lekovito svojstvo pri konzumaciji u manjim količinama. Zato i ne čudi što sve više ljudi iz naše zemlje ali i inostranstva u ovo selo dolazi zbog čuvenih Rajačkih pimnicaauf der Seite von psychiaterbuch


Oceni
Gost.rs | Preporuka

probajte i..