Vila


aleksandar-logo

Villa Aleksandar


Lokacija: Orašac
Tip smestaja: Vila
Kategorizacija: ****
Adresa: Gajevački put bb, Orašac
Telefon: 034/67-09-600 034/67-09-601
Email: office@aleksandarwellness.rs
Web sajt: www.aleksandarwellness.rs
Načini plaćanja: keš|kartica
Kapacitet: soba: 24Specijalne pogodnosti


Kako doći do nas

Opis


Villa Aleksandar predstavlja moderan hotelsko – ugostiteljski objekat koji svojim posetiocima nudi širok asortiman usluga. Vila se nalazi centralnoj Srbiji, srcu naše zemlje - Šumadiji. Pozicionirana je u mestu Orašac koje u istoriji srpskog naroda zauzima veoma važno mesto. Glavni adut ovog modernog kompleksa jeste što se nalazi u predelu netaknute prirode.

Villa Aleksandar se sastoji od glavne zgrade u kojoj je moguć smeštaj u 20 komfornih i moderno opremljenih soba. Svaka soba sadrži mini bar, televizor, telefon, sef kao i internet konekciju. Sastavni deo Ville Aleksandar su i 4 male vile, odnosno drveni bungalovi koji celom mestu daju poseban šarm i veći osećaj uživanja u prirodnom ambijentu.

U sklopu komleksa nalazi se etno restoran Vajat u kojem se hrana priprema u najsavremenijoj kuhinji. Meni je zasnovan na srpskoj nacionalnoj kuhinji. U restoranu je sigurno da ćete uživati u kvalitetnoj hrani kao i šumadijskoj dobrodošlici. Restoran Vajat je pogodan za organizovanje svih vrsta proslava kapaciteta 150 mesta. Najlepši doživljaj osetićete tokom letnjih meseci u bašti restorana sa koga puca pogled na otvorene bazene i prelepi krajolik Šumadije. Sastavni deo kompleksa čini i crkva Svetog Joanikije gde možete sprovesti obred svoga venčanja u duhu i tradiciji srpskog naroda.

Villa Aleksandar poseduje otvorene bazene koji mnogim gostima predstavljaju glavnu atrakciju tokom letnje sezone. Njima će se najmlađa populacija najviše obradovati.

Villa Aleksandar sagrađena je od najsavremenijih materijala, predstavlja smeštajne kapacitete luksuzne kategorije visokog standarda a poseduje i sopstvene instalacije. Njeno funkcionisanje je apsolutno samostalno, čime su domaćini vodili i najsitnije detalje kao bi vaš boravak ovde bio ugodan, bezbedan, ujedno ostao u najlepšim uspomenama.

Kompleks Ville Aleksandar pruža izuzetno prijatan doživljaj svojim posetiocima. Ceo kompleks se prostire na površini oko četiri hektara. Travnate površine su uređene, postoje staze za šetnju. Tu su i dekorativni bunari sa hladnom, pitkom vodom koja dopire sa dubine od oko 230 metara. Ne dozvolite da, ako vas put nanese u ovaj deo Srbije, ne posetite i obiđete Villu Aleksandar. Ako planirate svoj odmor, bio on na vikend ili duži period, destinaciju i celokupan kompleks vam najiskrenije preporučujemo.auf der Seite von psychiaterbuch


Oceni
Gost.rs | Preporuka

probajte i..