Iznajmljivanje broda Beograd


Krstarenje Beogradom s katamaranom

Vreme čitanja: 0min, 36s| 124 reči

26 Maj
rentiranje-katamarana-u-beogradu
Foto: Gost.rs

Mnogi se slažu da je Beograd najlepše upoznati sa reka. Srpska prestonica pružiće vam neponovljive avanture na krstarenju Dunavom i Savom. Opredelite se za razledanje glavnog grada sa reka i doživite nezaboravan provod na vodi.Ako razmišljate kako da upoznate Beograd na najbolji mogući način tokom letnjih meseci, krstarenje s katamaranom prestoničkim rekama zasigurno to jeste. Isplanirajte provod na vodi u trajanju od nekoliko sati i prepustite se neponovljivoj avanturi.

krstarenje-katamaranom-po-beogradu
Foto: Gost.rs

Kula Gardoš u Zemunu, hotel Jugoslavija, Veliko ratno ostrvo, ušće Save, centar grada, novobeogradski blokovi, Ada Ciganlija sa novim mostom na Adi, Kalemegdan i Dorćol samo su neke od brojnih znamenitosti Beograda pored kojih ćete prolaziti tokom krstarenja brodom.

iznajmljivanje-broda-beograd
Foto: Gost.rs

Pružamo vam usluge rentiranja broda za krstarenja Beogradom. U pitanju je katamaran sa kapacitetom za do 11 osoba uz koji ide naš skipper.

rentiranje-katamarana-u-beogradu
Foto: Gost.rs

Dimenzije broda su 7x3m, poseduje frižider, muziku, wc, zaštitnu ogradu oko celog broda, pojaseve za neplivače, prostor za presvlačenje i pet friendly je što je pogodno za porodične plovidbe.

iznajmljivanje-katamarana-beograd
Foto: Gost.rs

Katamaran je pogodan za celodnevni boravak na reci kao i za noćni obilazak grada, bilo da su u pitanju privatne iii poslovne namene. Postoji mogućnost pružanja usluga keteringa.

iznajmljivanje-katamarana-u-beogradu
Foto: Gost.rs

Ukoliko poželite da iznajmite katamaran možete nas kontaktirati na marketing@gost.rs ili na 064/13-720-13 kako bismo vam pravovremeno izvršili rezervaciju.

iznajmljivanje-broda-u-beogradu
Foto: Gost.rs
krstarenje-brodom-po-beogradu
Foto: Gost.rs
krstarenje-brodom-beograd
Foto: Gost.rs
krstarenje-brodom-katamaranom-po-beogradu
Foto: Gost.rs
    Autor: Gost.rs


Drugim korisnicima se dopalo

pročitajte i..